HackBulgaria си партнрира с ETHSofia за най-голямото Ethereum събитие!

Ивета Петрова

Публикувано на: 18 юни 2024г.

Нещо голямо предстои за Ethereum ентусиастите в България през октомври! 👀

Щастливи сме да обявим, че ще си партнираме с ETHSofia 2024, първото по рода си в България състезание по програмиране, посветено на блокчейн технологията и екосистемата на Ethereum! 🙌

ETHSofia обединява в себе си тридневен хакатон и двудневна конференция, включващи различни направления, вдъхновени от иновативните тенденции в блокчейн света в момента! Запази си датите - 17-19.10.2024г., а мястото е София Тех Парк, форум “Джон Атанасов”. 

Ние, от HackBulgaria, подкрепяме живите събития насочени към ИТ сектора и се радваме, че имаме възможността да бъдем партньори на това вълнуващо събитие! 

Нека ти разкажем какво да очакваш! 😉

Първото по рода си събитие, посветено на развитието и популяризирането на Ethereum екосистемата, ETHSofia, привлича световно признати лектори и партньори от крипто индустрията.

ETHSofia Хакатон - 17-19.10.2024г. | София Тех Парк

Тридневният хакатон, стартиращ на 17-ти октомври в София Тех Парк, ще включва няколко различни направления, като Zero-Knowledge Proofs (ZKPs) и децентрализиран изкуствен интелект. 

Преди да се впуснат в проектиране и прототипиране, участниците ще имат възможност да посетят технологични уъркшопи от иновативни компании като Blocksense и RavenDAO и да се запознаят отблизо с решенията, които те развиват.

За да участваш в ETHSofia хакатона се изисква единствено и само да кандидатстваш тук: ethsofia.com

Регистрацията е напълно безплатна, а в замяна ще получиш редица бонуси като безплатен билет за ETHSofia конференцията, храна, напитки и достъп до партита, както и възможността да срещнеш опитни ментори и дори бъдещ работодател! И не на последно място, състезанието предлага щедър финансов стимул - печелившите проекти ще се състезават за награден фонд от поне 10,000 долара! 

ETHSofia Конференция - 18-19.10.2024г. | София Тех Парк

Двудневната конференция ETHSofia, пък, ще предложи завладяващи лекции и панелни дискусии от водещи лидери в блокчейн света, както и експо зона, сателитни събития и партита. Събитието е вдъхновено от cypherpunk визията на Виталик Бутерин и цели да промотира и стимулира развитието на технологии, предоставящи сигурност и поверителност.


ETHSofia привлича елитни спонсори
Три огромни крипто компании се присъединяват към конференцията като платинени спонсори. Най-голямата борса за дигитални активи в света, Binance, Layer-1 блокчейнът, създаден за токенизиране на реални активи (RWAs), MANTRA и децентрализираната платформа, оптимизираща транзакции между блокчейн мрежи, THORChain ще доведат на сцената на ETHSofia изпълнителният директор на Binance Франция, David Princay, изпълнителният директор и съосновател на MANTRA, John Patrick Mullin и основателят на THORChain, JP Тhor.

И това е само началото! Платформа за кредитиране, базирана на Ethereum, Euler и платформата за стейкинг и ристейкинг, SSV, се присъединяват като партньори. Екипът на Bitomat, доставчик на банкомати за криптовалути, както и компанията за набиране на технологичен персонал Remote IT World, също ще бъдат гости на събитието.

Лекторите, които всеки крипто ентусиаст мечтае да види на живо
Първото издание на ETHSofia ще ти представи някои от най-блестящите умове в блокчейн общността. Ще имаш шанса да се докоснеш до експертни мнения на лидери като Lyn Alden, основател на Alden Investment Strategy и автор на “Broken Money", Michael Bentley, съоснователя на Euler Labs, Luki Song, ръководител по стратегия и екосистемно развитие в Chainbase, Еленор Генова, ръководител комуникации, Димитър Сталимиров, бранд маркетинг директор и Николай Ангелов, вицепрезидент по инженерни въпроси в NEXO. Списъкът продължава с Grayson Ho, старши мобилен инжинер в Zerion, Josip Vlah, съосновател на ICP HUB Bulgaria, Anthurine Xiang, съосновател и маркетинг директор на ETHStorage, TN Lee, главен директор на Pendle, Koray Koska, главен директор на ether.fi Cash, Alex Behar, CIO на Zota, Ivan Fartunov от Karpatkey, Alex Lipton, бизнес мениджър в SSV Labs, Amplice, бизнес мениджър в Gearbox, Aron Soon, JS разработчик в Swarm, д-р Jonathan Galea, партньор в консултантската компания за крипто регулации BCAS и Mark Cachia, CIO в Scytale Digital.

И не на последно място, Lejla Muratcaus Blagojevic от BeInCrypto, Иван Манчев от Ambire и Stella Friaisse от Input ще бъдат водещи на конференцията и хакатона. 

Повече информация относно пълния списък лектори и партньори на ETHSofia, можеш да видиш тук и тук

Вземи своя билети за ETHSofia, но не губи време, защото са на привършване. Ако се интересуваш от хакатона, който предлага награден фонд от $15,000, запиши се за участие, като попълниш този формуляр. Участието в хакатона е напълно безплатно.

ETHSofia очаква да посрещне повече от 600 блокчейн разработчици, ентисуасти и инвеститори, сред които 40 лектори и 15 изложители, и ще предложи множество възможности за бизнес нетуъркинг и създаване на ценни контакти.

Дори и да не си блокчейн експерт, ETHSofia ще ти позволи да се присъединиш към страхотна общност от професионалисти и иноватори и да придобиеш висока крипто грамотност! 

Ние също ще бъдем там и ще се радваме да си поговорим с всички участници. 🤗

Не чакай, а си вземи билет сега!